Utbildning

Utbildning

Nyckeln till bättre välfärd då bara 40 % av barnen går färdigt skolan...

Boka plats på webinarium

Varje tisdag kl. 20:30 håller vi ett informationsmöte via Internet där du får mer information. Det är självklart gratis och du har möjligheten att ställa frågor.

Boka din plats

Tack vare Better Globe är alla vinnare. Barn får går i skolan, människor får arbete och möjlighet att lyfta sig ur fattigdom också tack vare mikrokredit, och jag som investerare får tillbaka pengar. Alla tjänar på det! Och planeten mår såklart bara bra av att det planteras träd. Jag tycker att det är en fantastisk och hållbar affärsmodell, som jag verkligen vill  rekommendera till alla jag känner.

Redo att börja köpa träd?

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Börja månadsspara eller köp enstaka träd

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Ny hemsida på svenska!

Först och främst vill vi tacka dig som köper träd och donationspaket regelbundet. Dina köp gör det möjgligt för Better Globe att minska fattigdomen och korruptionen samtidigt som man bidrar till att göra världen till en lite bättre plats. Ett önskemål som vi äntligen kan uppfylla är en ny hemsida med mer information, bilder, videoklippRead more…